lunes, 4 de abril de 2016

Risotto de ceps

Es una manera de fer un risotto facil i poc sofisticada tot i que el resultat es excepcional!
INGREDIENTS
1 tassa de cafè d' arros per persona
Un grapat de ceps secs
Una ceba
Una fulla de llorer
Sal
Aigua o brou vegetal calents
Parmesa ratllat o un troç d'un bon formatge sec que ens quedi a la nevera
COM PROCEDIM?
Sofregim la ceba ratllada amb el llorer i salem.
Haurem hidratat els ceps en aigua. Hi tirarem els ceps a la ceba. Guardem l'aigua.
Passats 5 minuts hi afegim l'arròs i remenem i ho deixem uns minuts.
A partir d'aqui anem tirant l'aigua o el brou calent a poc a poc i anem remenant esperant que l'arròs es begui el suc. Tambe hi afegim el suc d'hidratar els ceps.
Així estarem fins que estigui cuit. Serà el moment d'afegir el formatge ratllat i tornar a remenar. Us quedarà un arròs cremós boníssim!

No hay comentarios:

Publicar un comentario