martes, 29 de marzo de 2016

Llonguets ( o llengüets ) amb llom - Panecillos con lomo

Per esmorzar, berenar, o sopar...
Posem a fregir amb oli d'oliva tres talls de bacon. Quan canviïn de color, afegim dos ous, una mica de sal, tres talls de llom tallat ben fi i orenga. Tapem fins que es cogui al gust, sacsejant la paella de tant en tant perquè no s'enganxi. Apaguem el foc.
Apart, obrim pel mig dos llonguets ( o un de gros ), els torrem un pèl i hi freguem tomàquet. Hi posem un raig d'oli bo i hi tirem al damunt el contingut de la paella, amb carinyo.
Acompanyem amb vi o cervesa.
Bon profit!
--------------------------
Para desayunar, merendar ...
Ponemos a freír con aceite de oliva tres lonchas de bacon. Cuando cambien de color, añadimos dos huevos, un poco de sal, tres cortes de lomo cortado muy fino y orégano. Tapamos hasta que se cueza al gusto, sacudiendo la sartén de vez en cuando para que no se pegue. Apagamos el fuego.
Aparte, abrimos por la mitad dos panecillos (o uno grande), los tostamos un poco y frotamos en ellos tomate. Ponemos un poco de aceite y echamos encima el contenido de la sartén, con cariño.
Acompañamos con vino o cerveza.
¡ Buen provecho!

 

2 comentarios: